Huis te koop: Parkweg 172 Vlaardingen

Parkweg 172

€ 225.000 k.k.

  • Vlaardingen
  • portiekflat
  • 58 m²
  • 1 slaapkamers
  • in overleg
Beschrijving
Dit fijne appartement is de ideale kans voor starters of appartementszoekers in de woningmarkt!
Met een ruime woonkamer, badkamer, keuken en één slaapkamer ervaart u een knusse sfeer waardoor u elke dag heerlijk thuis kunt komen. En dat is nog niet alles, want er is ook nog een heerlijk balkon. In de zomermaanden is dit de perfecte plek om te dineren en te genieten van de buitenlucht. Het appartementencomplex is gelegen aan een groenstrook met een wandelpad waardoor u een heerlijke wandeling kunt maken of gemakkelijk uw eventuele hond(en) kunt uitlaten. Verder is het appartement gelegen op loopafstand van alle benodigde voorzieningen zoals de metro, bus, winkels voor de dagelijkse boodschappen, lifestyle winkels, diverse speeltuinen en scholen. Kortom een fijn appartement op een rustige en toch zeer centrale locatie!

Indeling:

Begane grond:
De gezamenlijke entreehal is voorzien van een trappenhuis en een lift, welke toegang geeft tot het appartement op de eerste verdieping. Daarnaast is vanuit de gezamenlijke entreehal ook de berging in onderbouw te bereiken.

Eerste verdieping:
De entreehal van het appartement is voorzien van de meterkast en biedt toegang tot de badkamer en de woonkamer. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet. Tevens is hier de wasmachineaansluiting gelegen. De woonkamer is een fijne ruimte met een linoleumvloer, welke doorloopt tot in de slaapkamer aan de achterzijde van het appartement. In de woonkamer bevindt zich een vaste kast, waar gemakkelijk eventuele spullen opgeborgen kunnen worden. Door middel van de wand met het glas is er een leuke doorkijk gecreëerd naar de slaapkamer. Deze wand zorgt bovendien voor een stroom van natuurlijk lichtinval. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot het balkon, waardoor u vooral in de ochtend fijn kunt genieten van de opkomende zon. Dat wil toch iedereen? Even terug naar de woonkamer, want door deze ruimte is ook de keuken en het balkon te bereiken. De L-vormige keuken beschikt over een wasbak en een aansluiting voor een kookplaat. De raampartij zorgt ook weer voor veel natuurlijk lichtinval.

Exterieur:
Het balkon is, zoals eerder vermeld, te betreden vanuit zowel de woonkamer als de slaapkamer. Deze buitenruimte is een fijne plek om vooral in de ochtend in de zon plaats te kunnen nemen. Het balkon is zeer goed bemeten en door de grotendeels glazen pui is er een fijne verbinding tussen binnen en buiten.

Ligging:
De ligging is ideaal te noemen met op loopafstand het station Vlaardingen-Oost met een directe metroverbinding o.a. naar Rotterdam Centraal en Hoek van Holland. Binnen enkele minuten is het station vijfsluizen, het stadshart, het Oranjepark en andere diverse uitvalswegen te bereiken (A4, A20). Het winkelgebied “Van Hogendorp Kwartier”, scholen en speeltuinen zijn in directe nabijheid gelegen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1980
- Verwarming middels blokverwarming
- Warm water middels boiler
- Volledig voorzien van enkel glas in houten kozijnen
- Actieve VvE, bijdrage €292,62 p/m inclusief stookkosten
- Eigen grote berging in onderbouw
- Vrije parkeermogelijkheid in de straat
- Gelegen op eigen grond
- Oplevering in overleg


Woonoppervlakte
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2023 binnen de gemeente Vlaardingen van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Vlaardingen omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning
Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Vlietlanden NVM Makelaars streeft ernaar de informatie op haar website / brochures en andere uitingen zo actueel en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid van de vermelde gegevens. 
Lees meer
Kenmerken
Overdracht
vraagprijs
€ 225.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
portiekflat, appartement
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
58 m²
Inhoud
184 m³
Indeling
Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamers)
Aantal verdiepingen
1 verdiepingen
Voorzieningen
tv kabel, lift
Energie
Energielabel
D
Buitenruimte
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
geen tuin
Garage
Soort garage
geen garage
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Foto's
Omgeving