Huis te koop: Chopinstraat 9 A Vlaardingen

Verkocht onder voorbehoud

Chopinstraat 9 A

€ 235.000 k.k.

  • Vlaardingen
  • portiekflat
  • 70 m²
  • 2 slaapkamers
  • in overleg
Beschrijving
Wow, wat een prachtig appartement!
In 2019 volledig gerenoveerd en daardoor een prachtige luxueuze uitstraling gekregen. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en daardoor ook nog eens onderhoudsvrij. Verder beschikt het appartement over twee goed bemeten slaapkamers, een heerlijke lichte living over de gehele breedte van de woning, een moderne keuken en een nette badkamer. Er zijn bovendien vaste bergruimtes in de woning en een grote berging in onderbouw waardoor er veel opbergmogelijkheid is. En dan hebben wij het nog niet eens gehad over het balkon. Dit is namelijk een superfijne plek om rustig te genieten van de zon. Het appartement is centraal gelegen, op loopafstand van alle benodigde voorzieningen zoals het openbaar vervoer en diverse winkels. Kortom wanneer betrekt u deze instapklare woning?

Indeling:

Begane grond:
Het bellentableau aan de buitenzijde van het appartementencomplex geeft toegang tot de gezamenlijke entreehal. Door middel van de gezamenlijke entreehal is zowel de berging in onderbouw, als het appartement op de eerste verdieping te betreden. De berging in onderbouw heeft als enige een deur naar buiten. Deze is één meter breed en daardoor erg handig als u met de fiets, scooter of motor naar buiten wilt. Het appartement is al te bereiken door middel van drie tredes.

Eerste verdieping:
De entreehal van de woning is voorzien van de meterkast, garderobe en aparte toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Daarnaast zijn alle vetrekken van dit appartement te bereiken. In de entreehal ligt een prachtige laminaatvloer, welke in alle vertrekken is doorgetrokken. Aan het einde van de entreehal is de woonkamer gelegen. Dit is een heerlijke lichte ruimte welke aan weerszijde beschikt over grote raampartijen. Deze zijn gemaakt van kunststof en dus zeer onderhoudsvriendelijk. Het appartement heeft twee slaapkamers, waarvan één is verruimd en daardoor zeer royaal te noemen is. Deze slaapkamer is voorzien van vaste bergruimtes en biedt toegang tot het zonnige balkon. De andere slaapkamer is op dit moment ingericht als kinderkamer, maar kan natuurlijk ook goed dienen als werkkamer. Het laatste vertrek van dit prachtige appartement is de moderne keuken. Hij is afgewerkt met hoogglans frontjes en een kunststof aanrechtblad. De keuken beschikt over alle benodigde keukenapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, oven, magnetron, koel-vriescombinatie en een smalle vaatwasmachine. Bovendien is hier plek en de aansluiting voor zowel de wasmachine als de droger. De deur in de keuken geeft toegang tot de badkamer. De badkamer is tevens zeer goed afgewerkt. Hier bevindt zich een inloopdouche met een regendouche, een wastafelmeubel en een handdoeken radiator. Het raam zorgt voor voldoende natuurlijk lichtinval.

Exterieur:
Het balkon is een heerlijke plek om te kunnen genieten van de buitenlucht. Het is namelijk een lang balkon en gelegen op het zonnige zuiden. Vanaf het balkon kijkt u uit op een groen veld, waar eventuele kinderen gemakkelijk en veilig kunnen spelen.

Ligging:
Gelegen in de VOP-wijk op loopafstand van alle benodigde voorzingen. Zo is er een supermarkt om de hoek van de woning. Ook is het centrum van Vlaardingen met een divers winkelaanbod, supermarkten, restaurants, (sport-)scholen, theater en een bioscoop gemakkelijk bereikbaar. Ook het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen bieden de mogelijkheid om steden als Rotterdam en Hoek van Holland snel te bereiken. In de straat is voldoende vrije parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1950
- Woning volledig gerenoveerd, 2019
- Verwarming en warm water middels cv-ketel, eigendom 2019
- Volledig voorzien van dubbel glas in kunststof kozijnen
- Gelegen op eigen grond
- Actieve VvE, bijdrage € 90.-- p/m
- Energielabel E
- Eigen grote berging in onderbouw
- Vrije parkeermogelijkheid voor de deur
- Oplevering zo snel mogelijk

Woonoppervlakte
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2023 binnen de gemeente Vlaardingen van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Vlaardingen omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning
Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.
Vlietlanden NVM Makelaars streeft ernaar de informatie op haar website / brochures en andere uitingen zo actueel en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid van de vermelde gegevens.
Lees meer
Kenmerken
Overdracht
vraagprijs
€ 235.000 k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
portiekflat
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
70 m²
Externe bergruimte
8 m²
Inhoud
235 m³
Indeling
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal verdiepingen
1 verdiepingen
Energie
Energielabel
E
Isolatie
dubbel glas
Buitenruimte
Ligging
in woonwijk
Tuin
geen tuin
Garage
Soort garage
geen garage
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Foto's
Omgeving