Huis te koop: Veerplein 69 Vlaardingen

Onder bod

Veerplein 69

€ 245.000 k.k.

  • Vlaardingen
  • galerijflat
  • 74 m²
  • 2 slaapkamers
  • in overleg
Beschrijving
Midden in het centrum bevindt zich dit fijne driekamerappartement!
Aan de voet van alle benodigde voorzieningen van het centrum van Vlaardingen zoals diverse winkels, horecagelegenheden, (sport)scholen, een bibliotheek, bioscoop, casino en een theater. De ligging is dus geweldig en vanaf het balkon kijkt u ook nog eens uit over het Veerplein. Het centrale plein van het Centrum van Vlaardingen waar bedrijvigheid is en jaarlijks verschillende evenementen plaatsvinden. Ook is hier twee keer in de week een gezellige weekmarkt. En dan hebben wij het nog niet eens gehad over het appartement zelf. Het gehele appartement oogt namelijk licht en ruimtelijk. Met twee slaapkamers, een royale woonkamer, een keuken en een badkamer is er voldoende ruimte om te kunnen genieten van comfortabel wonen. Kortom een plek om u thuis te voelen. Wacht niet te lang en plan een bezichtiging bij ons in!

Indeling:

Begane grond:
De gezamenlijke entreehal is voorzien van het bellentableau en de brievenbussen. Hiervandaan is de berging in onderbouw te bereiken. Het bellentableau geeft toegang tot de afgesloten hal met het trappenhuis en de lift.

Derde verdieping:
Het appartement is gelegen op de derde verdieping. De entreehal van de woning biedt toegang tot alle vetrekken van het appartement. Ook is deze voorzien van de aparte toiletruimte. De woonkamer loopt over de gehele breedte van de woning met aan beide zijdes een raampartij. Hierdoor is de woonkamer een heerlijke open en lichte ruimte waar voldoende plaats is voor zowel een zit- als een eethoek. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, welke zich beide aan de voorzijde bevinden. Eén van de slaapkamers biedt toegang tot het balkon. Dan weer even terug naar de entreehal, want hiervandaan is ook de keuken te bereiken. De keuken beschikt over een 4-pits gaskookplaat en een raam welke uitkijkt over de galerij. Bovendien is, door middel van de deur, de badkamer te bereiken. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche, wastafel en mechanische ventilatie.

Exterieur:
Een balkon met een gezellige ligging, uitkijkend over het Veerplein. Hierdoor zit u altijd op de eerste rang met de evenementen die in de binnenstad worden georganiseerd. Doordat het appartement is gelegen op de derde verdieping heeft u ook nog eens voldoende privacy. Het balkon is gesitueerd op het noordwesten wat ervoor zorgt dat u heerlijk in de middag en avond van de zon kunt genieten. Kortom aan ontspanning en vermaak geen gebrek!

Ligging:
Midden in het gezellige stadscentrum gelegen met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Zo zijn het openbaar vervoer en diverse scholen op loopafstand en zijn winkels, restaurants en de gezellige haven allemaal in de directe omgeving. Ook de uitvalswegen zijn binnen een paar autominuten te bereiken, waardoor het reizen naar andere steden zeer gemakkelijk is. In de omliggende straten zijn parkeerplaatsen aanwezig (betaald), maar ook de openbare parkeergarages (betaald) bieden uitkomst om de auto te parkeren.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1961
- Energielabel F
- Verwarming en warm water middels cv-ketel
- Volledig voorzien van dubbel glas in houten kozijnen
- Actieve VvE, bijdrage €151,07 p/m
- Gelegen op erfpacht grond, €37,03 p/j
- Eigen grote berging in onderbouw
- Oplevering in overleg


Woonoppervlakte
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2023 binnen de gemeente Vlaardingen van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Vlaardingen omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning
Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Vlietlanden NVM Makelaars streeft ernaar de informatie op haar website / brochures en andere uitingen zo actueel en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid van de vermelde gegevens. 
Lees meer
Kenmerken
Overdracht
vraagprijs
€ 245.000 k.k.
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
galerijflat, appartement
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
74 m²
Inhoud
236 m³
Indeling
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal verdiepingen
1 verdiepingen
Voorzieningen
tv kabel, lift
Energie
Energielabel
F
Isolatie
dubbel glas
Buitenruimte
Ligging
in centrum
Tuin
geen tuin
Garage
Soort garage
geen garage
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
betaald parkeren, parkeergarage, parkeervergunningen
Foto's
Omgeving