Huis te koop: Gerstakker 34 Schiedam

Gerstakker 34

€ 250.000 k.k.

  • Schiedam
  • portiekflat
  • 65 m²
  • 1 slaapkamers
  • in overleg
Beschrijving
Fijn tweekamerappartement aan de rand van het groene recreatiegebied Midden-Delfland!
Hierdoor wordt het zeer gemakkelijk om te genieten van de buitenlucht. Er zijn verschillende wandel-, skate- en fietspaden waardoor ook de steden Delft en Den Haag bereikt kunnen worden. Is winkelen meer uw manier van ontspannen? Vermaak u dan in het winkelcentrum ‘Hof van Spaland’, welke is gesitueerd op fietsafstand. Niet alleen van de ligging, maar ook van het appartement wordt u blij! In december 2022 zijn enkele aanpassingen gedaan waardoor u op-en-top kunt genieten van een comfortabele levensstijl. Met gestuukte muren, een nieuwe PVC-vloer, nieuwe plinten, nieuwe binnendeuren en geschilderde kozijnen is de basis van dit appartement zeer goed te noemen en hoeft u het alleen in te richten met uw eigen spullen. Kortom een instap klaar appartement en een ideale kans voor starters in de woningmarkt!

Indeling:

Begane grond:
Het bellentableau aan de buitenzijde van het appartementencomplex geeft toegang tot de gezamenlijke entreehal. Hiervandaan is zowel de berging in onderbouw als het appartement op de tweede verdieping te betreden.

Tweede verdieping:
De entreehal zorgt direct voor een fijn onthaal. Er ligt namelijk een prachtige pvc-vloer. De entreehal is voorzien van de meterkast en een aparte toiletruimte. De aparte toiletruimte is volledig betegeld en beschikt over een zwevend toilet en een fonteintje. De badkamer is in dezelfde stijl afwerkt als de toiletruimte. Wat op zijn beurt weer zorgt voor een prachtig geheel. Verder is de badkamer voorzien van een inloopdouche, een wastafelmeubel en een wasmachineaansluiting. Aan het einde van de entreehal bevindt zich de woonkamer. De woonkamer is een open ruimte waarbij er zicht is op de open hoekkeuken. De keuken heeft een 5-pits gaskookplaat en een magnetron. De inbouwkast beschikt over de cv-ketel. Maar dan zijn we er nog niet, want natuurlijk is er ook nog een slaapkamer. De slaapkamer geeft, door middel van een toog, toegang tot de inloopkast. Dat is toch een droom voor iedereen?

Ligging:
Ondanks dat er geen buitenruimte aanwezig is, is er aan ontspanning in de buitenlucht geen gebrek! U bevindt zich namelijk op loopafstand van het recreatiegebied ‘Midden-Delfland’. In dit groene gebied is mogelijkheid tot wandelen en fietsen. Ook is op deze manier gemakkelijk onder andere Den Haag of Delft te bereiken. Tevens in het appartement op loopafstand van twee basisscholen, een kinderopvang en de bushalte. Daarnaast is er dicht bij een winkelgebied met diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen, waaronder een supermarkt. Bovendien is de woning op fietsafstand van het winkelcentrum ‘Hof van Spaland’. Uitvalswegen (A4, A20) zijn binnen enkele minuten te bereiken. Voor de deur is vrije parkeermogelijkheid.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1990
- Energielabel C
- Muren gestuukt, december 2022
- Pvc-vloer gelegd, december 2022
- Plinten vervangen, december 2022
- Kozijnen binnenzijde geschilderd, december 2022
- Binnendeuren vervangen, december 2022
- Verwarming en warm water middels cv-ketel, december 2022
- Volledig voorzien van dubbel glas in houten kozijnen
- Actieve VvE, bijdrage €93,96 p/m
- Erfpacht is afgekocht tot 01-01-2040, einddatum erfpacht is 01-01-2089
- Eigen berging in onderbouw
- Parkeergelegenheid voor de deur
- Oplevering in overleg

Woonoppervlakte De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2023 binnen de gemeente Schiedam van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Schiedam omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Vlietlanden NVM Makelaars streeft ernaar de informatie op haar website / brochures en andere uitingen zo actueel en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid van de vermelde gegevens. 
Lees meer
Kenmerken
Overdracht
vraagprijs
€ 250.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
portiekflat, appartement
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
65 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
200 m³
Indeling
Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamers)
Aantal verdiepingen
1 verdiepingen
Voorzieningen
tv kabel
Energie
Energielabel
C
Isolatie
dubbel glas
Buitenruimte
Ligging
in woonwijk
Tuin
geen tuin
Garage
Soort garage
geen garage
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Foto's
Omgeving