Huis te koop: Coornhertstraat 9 Vlaardingen

Verkocht onder voorbehoud

Coornhertstraat 9

€ 269.000 k.k.

  • Vlaardingen
  • portiekflat
  • 94 m²
  • 2 slaapkamers
  • in overleg
Beschrijving
Net en ruim opgezet hoekappartement op de bovenste etage!

Alleen dat zijn al redenen genoeg om dit fijne appartement te komen bekijken en dan hebben wij het nog niet eens gehad over het vrije uitzicht, de top ligging en de maar liefst twee ruime balkons. Daarnaast beschikt het appartement over twee goed bemeten slaapkamers, een heerlijke lichte living, een riante badkamer en een keuken met uitzicht op de groene omgeving. Dit fijne appartement is altijd netjes onderhouden en kan geheel naar eigen wens worden vormgegeven. Zo kunt u al uw woonwensen en -ideeën volledig de vrije loop laten, ideaal toch? We hadden het net al even over de ligging, want deze is zeer aantrekkelijk te noemen. Namelijk op loopafstand van alle benodigde voorzieningen en ook nog eens aan de rand van een groen natuurgebied. Kortom laat dit appartement niet aan u voorbijgaan en plan een bezichtiging bij ons in!

Indeling:

Begane grond:
De afgesloten gezamenlijke entreehal is voorzien van een bellentableau, brievenbussen en biedt toegang tot het trappenhuis, de lift, de berging in onderbouw en het appartement op de vierde verdieping.

Vierde verdieping:
Het tochtportaal, waar ook de meterkast is, biedt toegang tot de ruime entreehal. Hier vandaan zijn de twee slaapkamers, de badkamer, de woonkamer, de keuken en het toilet te bereiken. De woonkamer is een heerlijk grote en lichte ruimte. Dit komt onder andere door de hoekligging met aan beide zijden raampartijen. In de woonkamer is een split-airco, die zowel kan koelen als verwarmen. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het ruime balkon en de keuken. Het balkon is ook vanuit de keuken bereikbaar. De hoekkeuken beschikt over een keramische kookplaat, een combimagnetron, een koelkast en een vriezer. Ook deze ruimte is voorzien van een split-airco. Tijdens het koken heeft u een prachtig vrij uitzicht op de omgeving. In de keuken is bovendien plaats voor een kleine eethoek. Vanuit een tussenhalletje komt u in de ruime waskamer. Hier is een wasmachine aansluiting, een 80-liter boiler en een wastafel aanwezig. Dit appartement is voorts voorzien van twee goed bemeten slaapkamers. Eén hiervan is op dit moment ingericht als werkkamer, maar kan natuurlijk ook goed dienen als slaap- of kinderkamer. De andere slaapkamer heeft een split-airco en geeft toegang tot het tweede balkon. De badkamer bevindt zich tussen de twee slaapkamers en is royaal te noemen. Voorheen was dit een slaapkamer, maar later is er een volwaardige badkamer gecreëerd. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, een douchecabine, een wastafel en een handdoeken radiator.

Exterieur:
Er zijn maar liefst twee balkons! De eerste is ruim opgezet en te bereiken vanaf zowel de woonkamer als de keuken. Dit balkon is gelegen op het zuiden. Door deze fijne ligging kunt u heerlijk buiten zitten. Het elektrisch bedienbare zonnescherm biedt op zonnige dagen een fijne schaduwplek. Het andere balkon geeft, door de westelijke ligging, de mogelijkheid om van de middag- en avondzon te genieten.

Ligging:
Het appartementencomplex is rustig gelegen nabij alle benodigde winkels aan de Dr. Wiardi Beckmansingel. Het openbaar vervoer (bus en metro Hoekselijn) is ook op loopafstand waardoor u in korte tijd bijvoorbeeld Rotterdam kunt bereiken. Bovendien is het natuurgebied Midden-Delfland, met mogelijkheid tot wandelen en fietsen, gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1963
- Verwarming middels blokverwarming
- Warm water middels 80-liter boiler
- Volledig voorzien van dubbel glas in houten kozijnen
- Actieve VvE, bijdrage €250 p/m excl. €150 voorschot stookkosten
- Gelegen op erfpacht grond, €84 p/j
- Split-airco in woonkamer, keuken en één in slaapkamer
- Eigen ruime berging in onderbouw
- Vrije parkeergelegenheid voor de deur
- Oplevering in overleg

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2023 binnen de gemeente Vlaardingen van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Vlaardingen omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning
Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Vlietlanden NVM Makelaars streeft ernaar de informatie op haar website / brochures en andere uitingen zo actueel en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid van de vermelde gegevens. 
Lees meer
Kenmerken
Overdracht
vraagprijs
€ 269.000 k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
portiekflat, appartement
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
94 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
289 m³
Indeling
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal verdiepingen
1 verdiepingen
Voorzieningen
tv kabel, schuifpui, airconditioning
Energie
Energielabel
G
Isolatie
dubbel glas
Buitenruimte
Ligging
in woonwijk
Tuin
geen tuin
Garage
Soort garage
geen garage
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Foto's
Omgeving