Huis te koop: Coornhertstraat 155 Vlaardingen

Verkocht onder voorbehoud

Coornhertstraat 155

€ 259.000 k.k.

  • Vlaardingen
  • galerijflat
  • 78 m²
  • 2 slaapkamers
  • in overleg
Beschrijving
Welkom op de Coornhertstraat 155!
Dit appartement is perfect voor u als starter of natuurlijk als u opzoek bent naar een fijn appartement. Met onder andere een lichte living, twee slaapkamers en een badkamer is er voldoende ruimte voor een fijn wooncomfort. Het keukeneiland met de bar is leuk bedacht en een mooie verbinding tussen de woonkamer en de keuken. Dit is een fijne plek om met elkaar te zitten, te koken en/of bij te praten over de dag. Vanuit zowel de woonkamer als één van de slaapkamers is er toegang tot het balkon. Doordat het balkon is gelegen op het oosten kunt u heerlijk kunt wakker worden met de opkomende zon. Het appartement is gelegen op de 12e verdieping en geeft daardoor wijds zicht over Vlaardingen en de omgeving. Hier woont u niet alleen rustig, maar ook dicht bij de benodigde winkels, het openbaar vervoer en een groen natuurgebied. Word u ook zo blij van deze pluspunten? Plan dan snel een bezichtiging in!

Indeling:

Begane grond:
De afgesloten gezamenlijke entreehal is voorzien van een bellentableau, brievenbussen en biedt toegang tot het trappenhuis, de lift, de berging in onderbouw en het appartement op de eerste verdieping.

12e verdieping:
De entreehal van dit appartement is voorzien van een aparte toiletruimte en biedt toegang tot alle vertrekken. Allereerst neem ik u mee naar de woonkamer. Dit is een royale open ruimte met plaats voor een zithoek en een eethoek. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon en is er zicht op de halfopen keuken. Door het keukeneiland is er niet alleen een open doorkijk gecreëerd, maar kunt u ook heerlijk samen komen tijdens het koken. Verder is de keuken voorzien van voldoende kastruimte, een elektrische kookplaat, een oven en een 80-liter boiler. Dan weer terug naar de entreehal, want vanuit hier zijn tevens de twee slaapkamers en de badkamer te betreden. Beide slaapkamers zijn goed bemeten en natuurlijk geheel naar eigen wens in te richten. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning, is voorzien van een vaste kast en biedt toegang tot het balkon. De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en beschikt tevens over een vaste kast. Op dit moment is deze kamer ingericht als slaap-/werkkamer, waardoor u tijdens het werken wijds zicht heeft op Vlaardingen en de omgeving. Dat is pas een heerlijke werkplek! De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douchecabine, een wastafelmeubel en een wasmachine- en droger aansluiting.

Exterieur:
Het balkon is te betreden vanuit de woonkamer en één van de slaapkamers. Vanaf het balkon kijkt u zo uit op Vlaardingen en omgeving. Door de oosten ligging is dit een heerlijke plek om zowel in de ochtend en begin van de middag te genieten in de zon, als in de late middag en avond in de schaduw. Kortom aan ontspanning geen gebrek!
Bij dit appartement is ook nog eens een garage te koop! Deze zit niet bij de prijs inbegrepen, maar koper van het appartement heeft recht op eerste koop van de garage!

Ligging:
Het appartementencomplex is rustig gelegen nabij alle benodigde winkels aan de Dr. Wiardi Beckmansingel. Het openbaar vervoer (bus en metro Hoekselijn) zijn ook op loopafstand waardoor u binnen korte tijd bijvoorbeeld Rotterdam kunt bereiken. Bovendien is het natuurgebied Midden-Delfland, met mogelijkheid tot wandelen en fietsen, gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1963
- Energielabel D
- Verwarming middels blokverwarming
- Warm water middels 80-liter boiler
- Volledig voorzien van dubbel glas m.u.v. balkondeur slaapkamer en slaapkamerraam achterzijde woning
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen m.u.v. balkondeur woonkamer en slaapkamerraam achterzijde woning (hardhouten kozijnen)
- Actieve VvE, bijdrage €270 p/m inclusief berging in onderbouw
- Gelegen op erfpacht grond, €54,45 p/j tot 3 juni 2062
- Vrije parkeergelegenheid voor de deur
- Mogelijkheid tot het kopen van de garage in de onderbouw
- Eigen grote berging in onderbouw
- Oplevering in overleg


Woonoppervlakte De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Ouderdomsclausule Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen. Notariskeuze en kosten In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2023 binnen de gemeente Vlaardingen van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Vlaardingen omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Vlietlanden NVM Makelaars streeft ernaar de informatie op haar website / brochures en andere uitingen zo actueel en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid van de vermelde gegevens. 
Lees meer
Kenmerken
Overdracht
vraagprijs
€ 259.000 k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
galerijflat, appartement
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
78 m²
Inhoud
249 m³
Indeling
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal verdiepingen
1 verdiepingen
Voorzieningen
tv kabel, lift
Energie
Energielabel
D
Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas
Buitenruimte
Ligging
in woonwijk, vrij uitzicht
Tuin
geen tuin
Garage
Soort garage
garage mogelijk
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Foto's
Omgeving