Huis te koop: Mr. Troelstrastraat 35 Vlaardingen

Verkocht onder voorbehoud

Mr. Troelstrastraat 35

€ 215.000 k.k.

  • Vlaardingen
  • portiekflat
  • 80 m²
  • 2 slaapkamers
  • in overleg
Beschrijving
Wat een leuke portiekwoning op een ideale locatie!
Namelijk rustig gelegen en toch dicht bij het stadsgedruis. Met een royale woonkamer, twee slaapkamers, een moderne keuken en een badkamer is er meer dan genoeg ruimte om te genieten van comfortabel wonen. Ook het balkon natuurlijk niet te vergeten, want deze heerlijke buitenruimte loopt over de gehele breedte van het appartement. Een fijne plek om na een lange werkdag tot rust te komen of juist in de ochtend te genieten van de eerste zonnestralen. Gelegen in een rustige buurt en toch dicht bij alle benodigde voorzieningen in het centrum van Vlaardingen. Daarnaast is het openbaar vervoer en een groen recreatiegebied gemakkelijk te bereiken. Kortom waar wacht u nog op en plan snel een bezichtiging bij ons in.

Indeling:

Begane grond:
De open buitentrap van deze portiekwoning biedt toegang tot de gezamenlijke portiek op de eerste verdieping. Vanuit hier is de entreehal van het appartement te betreden. De entreehal is voorzien van de meterkast, een garderobe en een vaste trap naar de woonlaag op de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
De hal van de tweede verdieping biedt toegang tot alle vertrekken van fijne appartement. Het dakraam zorgt ervoor dat er natuurlijk licht de ruimte binnen stroomt. We geven u graag een rondleiding en beginnen deze in de woonkamer. Dit is een heerlijke goed bemeten ruimte met zowel plek voor een comfortabele zithoek als een fijne eethoek. De deur aan de achterzijde van de woonkamer geeft toegang tot het balkon. Bovendien is er een raam in de muur, welke een doorkijkt biedt naar de hal. Aan het einde van de hal is de keuken gelegen. De moderne keuken is voorzien van kastruimte en een vaatwasmachine. Bovendien is er ook vanuit deze ruimte toegang tot het balkon. Het appartement is voorzien van twee slaapkamers. Eén van deze slaapkamers beschikt over hetzelfde nette laminaat als in de hal, de woonkamer en de keuken. De andere slaapkamer kan tevens goed dienen als werkkamer. En dan zijn wij alweer aangekomen bij het laatste vertrek van dit appartement; de badkamer. Deze is grotendeels betegeld en beschikt over een douchebad, een wastafel en een handdoeken radiator. Ook de wasmachine aansluiting is hier gelegen.

Exterieur:
Het balkon is een heerlijke plek om te kunnen genieten van de buitenlucht. Hij loopt over de gehele breedte van het appartement en is gelegen op het noorden. Vanuit zowel de woonkamer, als de keuken is deze te betreden.

Ligging:
De woning heeft een zeer centrale ligging nabij het centrum van Vlaardingen. Het centrum is te voet te bereiken en beschikt over diverse supermarkten, winkels, restaurants en een bioscoop. Ook diverse scholen, parken en het openbaar vervoer zijn nabij de woning gelegen. Recreatiegebied ‘Broekpolder’ is op de fiets te bereiken, hier zijn onder andere mooie fiets- en wandelroutes. Het is mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen en uitvalswegen richting Rotterdam en Den Haag zijn binnen enkele minuten te bereiken. Als laatste is er via de steeg op de begane grond toegang tot de berging in onderbouw.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1938
- Energielabel G
- Verwarming en warm water middels cv-ketel, Nefit Economy VR
- Volledig voorzien van dubbel glas in kunststof kozijnen
- Actieve VvE, bijdrage €75,- p/m
- Gelegen op erfpacht grond, eeuwigdurend €19,- p/j
- Parkeren met parkeervergunning, €58,- p/j
- Eigen berging in onderbouw
- Oplevering in overleg


Woonoppervlakte De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Ouderdomsclausule Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen. Notariskeuze en kosten In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2023 binnen de gemeente Vlaardingen van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Vlaardingen omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Vlietlanden NVM Makelaars streeft ernaar de informatie op haar website / brochures en andere uitingen zo actueel en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid van de vermelde gegevens. 
Lees meer
Kenmerken
Overdracht
vraagprijs
€ 215.000 k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
portiekflat, appartement
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
80 m²
Externe bergruimte
4 m²
Inhoud
266 m³
Indeling
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal verdiepingen
1 verdiepingen
Voorzieningen
dakraam, tv kabel
Energie
Energielabel
G
Isolatie
dubbel glas
Buitenruimte
Ligging
in woonwijk
Tuin
geen tuin
Garage
Soort garage
geen garage
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
betaald parkeren, parkeervergunningen
Foto's
Omgeving