Bedrijfspand te koop: Waalstraat 53 Vlaardingen

onder bod

Waalstraat 53

€ 349.000 k.k.

  • Vlaardingen
  • kantoorruimte
  • 102 m²
  • in overleg
Beschrijving
OP EIGEN GROND GELEGEN!

In de historische stadskern van Vlaardingen, op steenworp afstand van diverse winkels en horecagelegenheden, vind u deze winkel/benedenwoning.
Voor dit pand gelden er verschillende bestemmings-/gebruiksmogelijkheden, namelijk als winkel of als woning. Voor de verbouwing van het pand naar woonbestemming is een gemeentelijke subsidie, van maximaal €15.000, beschikbaar. De Waalstraat is gelegen in het centrum van Vlaardingen met een divers winkelaanbod en horecagelegenheden. In directe omgeving zijn parkeergarages met ruim voldoende parkeerplaatsen gelegen. Naast de parkeergarages is er ook een bewaakte fietsenstalling en op enkele minuten lopen een metroverbinding. Tevens stoppen meerdere buslijnen in het centrum. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Plan dan snel een afspraak in!

Begane grond:
Het pand is op dit moment ingericht als winkel en voorzien van een aparte toiletruimte en een keuken. De aparte toiletruimte beschikt over een staand toilet en fonteintje. De keuken heeft een koelkast en een wasbak met kraan. Op het moment dat het pand wordt omgebouwd tot een woonruimte zijn er verschillende opties mogelijk er kan bijvoorbeeld een ruime woonkamer met open keuken gecreëerd worden waarbij er vanuit de keuken zicht is op de gezellige Waalstraat. Verder is het mogelijk om een werkkamer, badkamer, toiletruimte en maar liefst twee slaapkamers te maken. Voor een impressie hiervan, verwijzen wij u naar de bijgevoegde tekening.

Exterieur:
Het pand is voorzien van een berging en een tuin. Deze is op dit moment te betreden door middel van openslaande deuren. Ook kunnen de deuren vervangen worden voor glazen openslaande deuren, waardoor er meer contact is met het exterieur en er nog meer licht de ruimte binnen valt. In de tuin is eventueel ruimte voor een zithoek, waar u heerlijk kunt genieten van de buitenlucht.

Ligging:
De ligging van de winkel/benedenwoning is gunstig. Midden in het centrum nabij alle benodigde voorzieningen. Diverse winkels, horecagelegenheden, bioscoop, theater, casino en bibliotheek zijn op loopafstand gelegen. Ditzelfde geldt voor het openbaar vervoer (bus en metro) met een directe verbinding naar onder andere Rotterdam centraal en Hoek van Holland. In directe omgeving zijn diverse parkeergarages, met ruim voldoende parkeerplaatsen, gelegen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1987
- Vanaf augustus 2023 is de grond eigendom geworden
- Geheel voorzien van enkel glas
- Warm water en verwarming middels cv-ketel, eigendom
- Gemeentelijke subsidie beschikbaar voor verbouwing naar woonbestemming
- Ruime berging
- Oplevering in overleg
Lees meer
Kenmerken
Overdracht
vraagprijs
€ 349.000 k.k.
Status
onder bod
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort object
kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte kantoor
102 m²
Foto's
Omgeving