Huis te koop: Baljuwstraat 20 Vlaardingen

Verkocht onder voorbehoud

Baljuwstraat 20

€ 200.000 k.k.

  • Vlaardingen
  • bovenwoning
  • 82 m²
  • 2 slaapkamers
  • in overleg
Beschrijving
Altijd al in het centrum van Vlaardingen willen wonen? Dan is dit uw kans!
Deze bovenwoning kunt u geheel naar eigen wens vormgeven en inrichten. De authentieke details zoals de erker, glas-in-lood beglazing en de ensuite schuifdeuren geven enorm veel sfeer en karakter aan de woning. Wonen verdeeld over twee woonlagen met onder andere een riante woonkamer met open haard, een voorkamer, een verruimde zolderverdieping met een aparte slaapkamer en een zonnig balkon. Even terug naar de locatie, want die is toch fantastisch! U loopt namelijk zo het centrum in met alle voorzieningen zoals winkels, horecagelegenheden, het theater, de bioscoop en de bibliotheek binnen handbereik. Kortom laat al uw fantasieën de vrije loop en tover deze leuke bovenwoning om tot uw droomwoning! Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan een bezichtiging bij ons in.

Indeling:

Begane grond:
De entreehal van de woning is voorzien van de meterkast en een vaste trap, welke toegang geeft tot de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
De overloop van de eerste verdieping beschikt over een aparte toiletruimte. Door middel van de overloop is zowel de voor- als de achterkamer te bereiken. De karakteristieke elementen in deze kamers zijn prachtig! De ramen van de erker in de voorkamer zijn van authentiek glas-in-lood. Tussen deze twee kamers zitten originele ensuite schuifdeuren waardoor deze twee ruimtes ook van elkaar gescheiden kunnen worden. Zo is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld een extra slaapkamer te creëren of de woonkamer van de eetkamer te kunnen onderscheiden. De achterkamer, die zal dienen als woonkamer, beschikt over een open haard. Deze woonkamer is zeer goed bemeten en geeft toegang tot de keuken. Deze is wel aan vervanging toe, maar kunt u daardoor wel helemaal naar eigen wens maken en zelfs vergroten. Vanuit de keuken is het balkon te betreden.

Tweede verdieping:
Bij het betreden van de tweede verdieping komt u terecht in een grote open ruimte met toegang tot een aparte slaapkamer. Stelt u zich eens voor; in de ochtend wakker worden en meteen onder de douche springen in de en suite badkamer. Dat zou nog eens luxe zijn en het goede nieuws: dat is zeker te realiseren in deze woning. De voorzijde van de woning is enige tijd geleden verruimd door middel van een dakkapel. Dit zorgt ook voor lekker veel natuurlijk lichtinval.

Exterieur:
Zoals eerder vermeld is het balkon te betreden vanuit de keuken. Ook hier zijn aanpassingen mogelijk zodat u bijvoorbeeld openslaande deuren vanaf de woonkamer kunt creëren waardoor de binnen en buitenruimtes in elkaar overvloeien. Het balkon is gelegen op het fijne westen. Op deze plek kunt u dus fijn van de zon genieten.

Ligging:
Direct aan het gezellige stadscentrum, met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Zo zijn diverse winkels, restaurants, het openbaar vervoer en scholen allemaal op loopafstand. Ook de uitvalswegen (A4, A20) zijn binnen een paar autominuten te bereiken, waardoor het reizen naar andere steden zeer gemakkelijk is. In de omliggende straten zijn parkeerplaatsen aanwezig (betaald), maar ook de openbare parkeergarages (betaald) bieden uitkomst om de auto te parkeren.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1930
- Energielabel G
- Volledig voorzien van enkel glas in houten kozijnen
- Gelegen op eigen grond
- Oplevering in overleg


Woonoppervlakte
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2023 binnen de gemeente Vlaardingen van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Vlaardingen omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning
Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Vlietlanden NVM Makelaars streeft ernaar de informatie op haar website / brochures en andere uitingen zo actueel en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid van de vermelde gegevens. 
Lees meer
Kenmerken
Overdracht
vraagprijs
€ 200.000 k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
bovenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
82 m²
Inhoud
304 m³
Indeling
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal verdiepingen
2 verdiepingen
Voorzieningen
tv kabel
Energie
Energielabel
G
Buitenruimte
Ligging
in centrum, in woonwijk
Tuin
geen tuin
Garage
Soort garage
geen garage
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
betaald parkeren, parkeervergunningen
Foto's
Omgeving