Huis te koop: van der Werffstraat 202 Vlaardingen

Verkocht onder voorbehoud

van der Werffstraat 202

€ 235.000 k.k.

  • Vlaardingen
  • galerijflat
  • 69 m²
  • 3 slaapkamers
  • in overleg
Beschrijving
Bent u niet zo van klussen? Geen enkel probleem! Dit appartement is namelijk netjes afgewerkt en dus direct te betrekken! De woning is goed onderhouden, in 2023 is het balkon gerestaureerd en geschilderd. Ook is de gehele buitenzijde geschilderd. Het appartement beschikt over maar liefst drie slaapkamers, welke allemaal beschikken over een prachtige laminaatvloer. Ditzelfde geldt voor de woonkamer. Enige tijd geleden is deze verruimd door middel van de hal te verkleinen. Hierdoor is dit een royale living waar u gemakkelijk een eet- en zithoek kunt plaatsen. Tussen de woon- en eetkamer is een muur geplaatst waarna de eetkamer is veranderd in een slaapkamer. Dit nette driekamerappartement is daardoor omgetoverd tot een royaal vierkamerappartement. En dan ook nog de fijne ligging. Het appartement is namelijk gelegen aan de rand van Vlaardingen West. Hierdoor zijn alle voorzieningen zoals diverse winkels, het openbaar vervoer, sportscholen, kinderopvang en het groene recreatiegebied de Broekpolder eenvoudig te bereiken. Kortom is dit instapklare appartement precies wat u zoekt? Plan dan een bezichtiging bij ons in!

Indeling:

Begane grond:
Het bellentableau aan de buitenzijde van het appartementencomplex biedt toegang tot de gezamenlijk entreehal. Hier bevindt zich het trappenhuis, waardoor het appartement op de tweede te betreden is.

Tweede verdieping:
De entreehal is voorzien van de garderobe, aparte toiletruimte en biedt toegang tot alle vertrekken van het appartement. De eerste ruimte die u vanuit de entreehal kunt bereiken is de keuken. De keuken is strak en afgewerkt met stalen handgrepen. Verder is de keuken voorzien van voldoende kastruimte, een 4-pits gaskookplaat, vaatwasmachine en de opstelling van de cv-ketel. Tijdens het koken is er fijn zicht op het groene binnenveld. Verder in de entreehal is de badkamer gelegen. De volledig betegelde badkamer beschikt over een douche en wastafel. Ook zijn de wasmachine- en droger aansluitingen hier gelegen. Aan het einde van de entreehal bevindt zich de woonkamer. Voorheen was de woon- en eetkamer één grote ruimte, onderscheidde door middel van een toog. Later is hier een muur geplaatst, waardoor er een extra slaapkamer is gecreëerd. Deze slaapkamer kan natuurlijk ook goed worden ingedeeld als werkkamer. Er is vanuit deze slaapkamer toegang tot het balkon, waardoor u eventueel tijdens het werken fijn de deur open kunt zetten. Daarnaast is de woonkamer verruimd door de hal te verkleinen. Op deze manier is er een royale woonkamer ontstaan. De hal biedt toegang tot de laatste twee slaapkamers. Beide slaapkamers zijn goed bemeten en gelegen aan de voorzijde. In de gehele woning ligt een nette laminaatvloer.

Exterieur:
Op het balkon, welke op het westen is gelegen, kunt u fijn in de middag en avond genieten van de zonnestralen op uw gezicht. Doordat de deur gemakkelijk kan worden opengezet, wordt het balkon betrokken bij de slaapkamer.

Ligging:
Het appartement is gelegen aan de rand van Vlaardingen West. Hierdoor is een groengebied en een wandel-/fietspad met toegang tot de Broekpolder eenvoudig te bereiken. De Broekpolder is een recreatiegebied met diverse wandel- en fietspaden. Ook kunt u hier heerlijk genieten van een kopje koffie of thee met uitzicht over de Surfplas. In directe omgeving bevindt zich een sportschool en een kinderopvang. De snelweg (A4, A20) is eenvoudig te bereiken. Ditzelfde geldt voor de winkels, voor de dagelijkse benodigdheden, aan de Doctor Wiardi Beckmansingel. In de straat is tevens vrije parkeermogelijkheid.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1958
- Energielabel D
- Verwarming en warm water middels cv-ketel, 2012
- Volledig voorzien van dubbel glas m.u.v. balkondeuren
- Voorzijde woning voorzien van kunststof kozijnen
- Achterzijde woning voorzien van houten kozijnen
- Actieve VvE, bijdrage €120 p/m
- Geschilderd buitenzijde, zomer 2023
- Balkons restaureert en geschilderd, zomer 2023
- Gezamenlijke entreehal helemaal vernieuwd
- Gelegen op erfpacht grond €49,67 per jaar
- Eigen grote berging in onderbouw
- Oplevering in overlegWoonoppervlakte De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Ouderdomsclausule Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen. Notariskeuze en kosten In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2023 binnen de gemeente Vlaardingen van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Vlaardingen omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.
Lees meer
Kenmerken
Overdracht
vraagprijs
€ 235.000 k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
galerijflat, appartement
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
69 m²
Externe bergruimte
15 m²
Inhoud
218 m³
Indeling
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal verdiepingen
1 verdiepingen
Voorzieningen
tv kabel
Energie
Energielabel
D
Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas
Buitenruimte
Ligging
in woonwijk
Tuin
geen tuin
Garage
Soort garage
geen garage
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Foto's
Omgeving